DDD meetup i Januar

Så er endnu et DDD meetup planlagt, denne gang den 22 januar.

Denne gang er der planlagt et indlæg af en dansk startup, http://famly.dk/, som fra start har brugt DDD, CQRS og EDA som en central del af deres applikationsarkitektur.

Jeg kan varmt anbefale at deltage – forrige møde var en interessant blanding af DDD, SOA (autonome services og implmementationsstrategier hertil), availability, eventual consistency (og hvordan dette tradeoff håndteres i konkrete brugsscenarier, herunder hos Trustpilot). Ser frem til mere af den slags! :)

 

Christer Ø. on twitterChrister Ø. on linkedin
Christer Ø.
Software Development Consultant stratal ApS
Christer Østergaard er freelance forretningsanalytiker og softwarearkitekt med mere end 16 års erfaring. Har arbejdet med STAR (tidl. Arbejdsmarkedsstyrelsen), DSB, Kommunernes Landsforening, Digitaliseringsstyrelsen, Egmont, Banedanmark, Elsparefonden, Armada Shipping, Unik HR, Fødevareministeriet og Ministeriet for Flygtninge, Indvandrere og Integration, Knowledge Cube, mikz.com, Ankestyrelsen m.fl. Dertil et par Open Source projekter. Lige nu læser Christer Data and Reality. Christer er klar til at sikre leverance af nye softwareprodukter fra 1. Januar 2016.